Yazı Boyutu
  • a
Okuma Modu

Yeniden Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Cavit Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i makamında ziyaret etti.

İki yılda bir yapılan Muhtarlar Derneği Kongresi’nde bu yıl da Başkan seçilen Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Alibahadır Köyü Muhtarı Cavit Gül, ekibiyle birlikte Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e ziyaret gerçekleştirdi.

Muhtarlar Derneği Kongresi’nin ardından ilçenin mülki amirlerini ziyaret çerçevesinde kendisini ziyaret eden Muhtarlar Derneği Başkanı Cavit Gül ve yönetim kurulunu tebrik eden Başkan Yücel Çelikbilek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Beykoz’un her alanda bir cazibe merkezi olması için gayret gösterdiklerini kaydeden Başkan Çelikbilek, “Bu anlamda muhtarların da toplumda çok önemli bir yeri var. Vatandaş ve Belediye arasında köprü vazifesi yapan muhtarlarımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni yönetim kurulunu da kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Cavit Gül ise, Başkan Çelikbilek’in muhtarlardan gelen talepleri her zaman dikkate aldığını ve çözüme kavuşturduğunu belirterek, Muhtarlar Derneği’nin yeni yönetim kurulu ile birlikte daha çok çalışarak ilçemizin geleceğine katkıda bulunacağını ifade etti.